Wersja nieobowiązująca z dnia 14-02-2020 12:27:12 Drukuj Otwarty konkurs ofert na wykonanie zadań z zakresu żywności i ochrony dziedzictwa kulinarnego w 2020 roku. Wyniki oceny formalnej - 07.02.2020 Wyniki oceny formalnej ofert złożonych przez organizacje pozarządowe oraz inne uprawnione podmioty w otwartym konkursie ofert na wykonanie zadań publicznych Samorządu Województwa Warmińsko-Mazurskiego z zakresu żywności i ochrony dziedzictwa kulinarnego w 2020 roku Uzupelnione wyniki oceny formalnej - 14.02.2020 Uzupełnione wyniki oceny formalnej ofert złożonych przez organizacje pozarządowe oraz inne uprawnione podmioty w otwartym konkursie ofert na wykonanie zadań publicznych Samorządu Województwa Warmińsko-Mazurskiego z zakresu żywności i ochrony dziedzictwa kulinarnego w 2020 roku Wersja nieobowiązująca Strona może zawierać nieaktualną treść i załączniki. Możesz pozostać na tej stronie lub przejść na wersję z obowiązującą zawartością. Nie pokazuj ponownie Pozostań Przejdź do wersji obowiązującej