Wersja obowiązująca z dnia

Powołanie Komisji Konkursowej w celu wyłonienia partnera projektu systemowego pn. "Model kształcenia w branży gastronomiczno-hotelarskiej połączony z systemem walidacji kwalifikacji i kompetencji formalnych" realizowanego w ramach Priorytetu IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działania 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego, ze środków Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki

Informacje dodatkowe:

W celu wyłonienia partnera projektu systemowego pn. "Model kształcenia w branŜy gastronomiczno hotelarskiej połączony z systemem walidacji kwalifikacji i kompetencji formalnych", realizowanego w ramach Priorytetu IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działania 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego, ze środków Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, w ramach Programu „Poprawa jakości usług gastronomicznych i hotelarskich w regionie Warmii i Mazur w latach 2004-2013”, powołuje się Komisję Konkursową w następującym składzie:
  1. Jarosław Słoma - Członek Zarządu Województwa Warmińsko-Mazurskiego, Przewodniczący Komisji,
  2. Igor Marek Hutnikiewicz – Dyrektor Biura Jakości i Znaków Regionalnych,
  3. Magdalena Florenc-Karwowska - Główny Specjalista w Biurze Jakości i Znaków Regionalnych,
  4. Maciej Lisowski – Podinspektor w Biurze Jakości i Znaków Regionalnych, pełniący funkcje sekretarza.

Załączniki

Załączniki